YouTube eucharistieviering 4 juli 2021 om 10:30 uur vanuit het Noorddamcentrum

Velen van jullie hadden het gemerkt en gemeld…. maar de techniek liet ons bij de live stream van de viering van afgelopen zondag voor een deel in de steek. Het geluid was niet goed. In de kerk was daar niets van te merken. Maar gelukkig kwam halverwege iemand die de viering online volgde, en die vlakbij de kerk woont, er melding van maken. Heel jammer, het gaat eigenlijk vrijwel altijd goed, maar zoiets kan een keer gebeuren.

Op zondag 4 juli 2021 om 10:30 uur is er een Eucharistieviering vanuit het Noorddamcentrum in Bovenkerk. . Voorgangers op 4 juli zijn pastoor-deken Eugène Jongerden en pastor Dea Broersen met muzikale begeleiding van Vincent Kuin. Het thema luidt: ‘Verstaan worden’.

Wegens verbouwing van het Noorddamcentrum worden de vieringen vanaf 11 juli gehouden in wijkcentrum Westend.

Viering volgen via YouTube

De viering is voor iedereen met een PC of tablet te volgen via onderstaande link.

Misboekje: klik hier.
Collecte: klik hier.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.