Livestream zondag 31 oktober Allerzielen begraafplaats Buitenveldert

T.g.v. Allerzielen wordt er een stemmige Eucharistieviering gestreamd vanuit de begraafplaats in Buitenveldert. Deze viering is alleen rechtstreeks te volgen en begint om 15.30u. Voorgangers zijn deken Ambro Bakker s.m.a., deken Eugène Jongerden en pastor Dea Broersen. Tolle Lege, de mooie Liturgische Zanggroep luistert de viering muzikaal op o.l.v. dirigente Marlies van ’t Hoff-Hatting. Nicolette Klerks bespeelt de piano.

Om 17.00u. worden de graven daar gezegend. Gedurende de dag zijn er tussen 12.00u. en 20.00u. diverste activiteiten. Informatie kunt u hiervoor vinden op  www.begraafplaats-buitenveldert.nl.

De livestream is te volgen op: https://start.memoriam.tv/1ZCS-36JQ

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.