Livestream 14 november vanuit Ouderkerk

Zondag 14 november vieren we het feest van St. Maarten. Dit valt op 11 november. De livestream komt vanuit de St. Urbanuskerk in Ouderkerk aan de Amstel. Voorgangers zijn pastoor-deken Ergène Jongerden, pastor-diaken Eugène Brussee en pastor Dea Broersen. Het jeugdkoor Urbanissimo o.l.v. mevrouw Ria de Bruijn, samen met de heren Jeffrey de Bruijn en Jens Friso van Velzen zorgen voor de muzikale begeleiding. Het thema van deze gezinsviering is: ‘Ik geef mijn lichtje door’.

De viering begint om 10.30 uur en u kunt deze rechtstreeks volgen op de computer, tablet of smartphone. De viering is ook op een later moment te volgen, gemiddeld nog twee weken later.

Voor het misboekje klik hier

Voor de collecte klik hier

Let op: Er is dit weekend een extra collecte voor de Caritas in heet kader van Werelddag van de armen. Uw bijdrage komt ten goede aan een van de projecten van de Caritas van onze parochie, namelijk het project ‘Mee-eten-op-afstand’. Wekelijks wordt een tas met boodschappen gebracht bij gezinnen die door financiële problemen niet rond kunnen komen en waarbij de overheid door regelgeving onvoldoende bij kan springen.
Meer informatie over dit werk van Caritas vindt u achter in het collecteboekje en er is een apart Tikkie voor dit doel opgenomen. Bij voorbaat dan voor uw gave.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.