Livestream vanuit de St.Augustinuskerk op 28 december

De Livestream op zondag 28 december komt vanuit de St. Augustinuskerk. Voorganger is Pastoor-deken A. Bakker s.ma. De GregoriaanseSchola o.l.v. de heer Fr. de Ruyter verzorgt de vocale en muzikale ondersteuning. Het is de eerste zondag van de Advent. De viering heeft dan ook een mooi en toepasselijk thema: ‘ Mijn God, tot U richt ik mijn hart”. De viering begint om 10.30u., maar is ook op een later moment te volgen, gemiddeld nog tot twee weken.

Voor het misboekje klik hier

Voor de collecte klik hier Let op: Op elke zondag in de Advent, dus van 28 november tot 19 december is er een extra collecte waarbij uw aandacht wordt gevraagd voor de Adventsactie. Dit keer is die voor de stichting ‘Les Amis de Gambie’ in het Afrikaanse land Gambia. 48% van de bevolking leeft onder de armoedegrens en 66l.000 kinderen hebben geen ouders en dus geen veilig thuis. Deze stichting zet zich in voor kansarme weeskinderen, zodat zij op kunnen groeien in een liefdevolle omgeving en veilig en met vertrouwen op kunnen groeien tot evenwichtige volwassenen.

Uitgebreide informatie over deze stichting vindt u achter in het collecteboekje. Hier leest u ook waar deze stichting uw bijdrage voor zal gebruiken. U vindt er een QR-code waarmee u een filmpje over het project kunt bekijken dat door de stichting speciaal gemaakt is voor Parochie Amstelland. Dit filmpje wordt tevens na de viering gespeeld.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.