Livestream 5 december vanuit de Goede Herder

De Eucharistieviering vanuit RK Amstelland wordt komende zondag, 5 december, gestreamd vanuit de Goede Herder. Hierin zullen pastoor A. Koot en pastor D. Broersen voorgaan. De zang wordt verzorgd door Schola Cantorum met de heer R. Dijkstra als dirigent. Mevrouw S. Bøgebjerg – Haffmans bespeelt het orgel.

U kunt alle vieringen via YouTube rechtstreeks, maar ook op een later moment volgen; gemiddeld nog tot twee weken later. Voor het volgen van deze viering van 10.30u. op de computer, tablet of smartphone klik op onderstaande link.

Als u vijf minuten eerder inlogt, kunt u kijken naar een speciale Adventsbijdrage voor de kinderen, per week gericht op de betreffende zondag. De adventskaarsen worden ontstoken, die zondag dus de tweede kaars.

Voor misboekje klik hier

Voor de collecte klik hier

Let op: op elke zondag van de Advent, van 28 november tot en met 19 december, is er een extra collecte waarbij uw aandacht wordt gevraagd voor de Adventsactie, dit keer voor de stichting ‘Les Amis de Gambie’ in het Afrikaanse land Gambia.
48% van de bevolking leeft onder de armoedegrens en 66.000 kinderen hebben geen ouders en geen veilig thuis.
Deze stichting zet zich in voor kansarme weeskinderen, zodat zij op kunnen groeien in een liefdevolle omgeving en veilig en met vertrouwen op kunnen groeien tot evenwichtige
volwassenen.

Uitgebreide informatie over deze stichting vindt u achter in het collecteboekje, ook waar de stichting uw bijdrage voor zal gebruiken.
Daar vindt u ook een QR-code waarmee u een filmpje over het project kunt bekijken dat speciaal door de stichting voor Parochie Amstelland gemaakt is. Dit filmpje wordt tevens na de viering gespeeld.

Voor de extra collecte klik hier

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.