12 december livestream vanuit de St.Urbanus Ouderkerk

Zondag 12 december, de derde zondag van de Advent, zondag Gaudete, wordt gestreamd vanuit de St. Urbanuskerk in Ouderkerk aan de Amstel. Voorgangers zijn pastoor-deken Ergène Jongerden, pastor-diaken Eugène Brussee en pastor Dea Broersen. In deze viering zal Remco de Jong door zijn doopsel en vormsel worden opgenomen in de katholieke kerk. Hij heeft zich daar een tijd lang op voorbereid. Deze belangrijke stap is eerder dit jaar uitgesteld vanwege Corana. Frans Vos op het orgel begeleidt de Gregoriaanse zanggroep de Duif o.l.v. Franz Straatman.

De viering begint om 10.30u. Als u vijf minuten eerder inlogt kunt u kijken naar een speciale Adventsbijdrage voor de kinderen. Deze is per week gericht op de betreffende zondag. De adventskaarsen worden ontstoken, deze zondag dus de derde kaars.

U kunt alle vieringen via YouTube rechtstreeks, maar ook op een later moment volgen; gemiddeld nog tot twee weken later.

Voor het misboekje klik hier

Voor de reguliere collecte klik hier

LET OP: In de Advent is er een extra collectie waarbij uw maandag gevraagd wordt voor de Adventsactie voor de stichting ‘Les Amis de Gabie’ in ht Afrikaanse land Gambia.

48% van de bevolking leeft onder de armoedegrens en 66.000 kinderen hebben geen ouders en geen veilig thuis. Deze stichting zet zich in voor kansarme weeskinderen, zodat zij op kunnen groeien tot evenwichtige volwassenen. Uitgebreide informatie over deze stichting vindt u door hier te klikken. Daar vindt u ook een QR-code waarmee u een filmpje over het project kunt bekijken dat speciaal door de stichting van Parochie Amstelland gemaakt is. Dit filmpje wordt ook na de viering gespeeld.

Wij bevelen deze collecte van harte bij u aan.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.