Vieringen met Kerstmis

Vanwege corona vervallen de nachtmissen op Kerstavond. In de St.Urbanuskerk in Ouderkerk aan de Amstel is op 24 december om 15.30u. een gezinsviering. Voorgangers zijn deken A. Bakker en pastor-diaken E. Brussee. Gezinnen met kinderen moeten zich wel wel van tevoren aanmelden. Deze viering is vanaf 19.00u. ook via de livestream terug te zien. Om terug te kijken klik op onderstaand symbool.

Op 24 december om 20.00u. wordt er vanuit de St. Augustinuskerk een feestelijke Kerstviering gestreamd. Dit is zonder parochianen. Informatie hierover volgt later.

Op 25 december is er om 10.00u. een Eucharistieviering in de St.Urbanuskerk in Ouderkerk aan de Amstel. Voorgangers zijn pastor J. Adolfs en pastor-diaken E. Brussee. De zang wordt verzorgd door het Caeciliakoor.

Op 26 december is er om 10.00u. een Eucharistieviering met als voorgangers deken-pastoor E. Jongerden en pastor-diaken E. Brussee. Dan zingt het koor Elckerlyc.

Voor alle kerstvieringen moet u zich aanmelden via ons secretariaat. Dit kan op woensdag- en donderdagochtend tel. 4961320 of urbanusparochie@xs4all.

Op 31 december, Oudjaarsdag, is er om 16.00u. een oecumenische oudejaarsviering in de Amstelkerk. Voorgangers zijn Dominee B. Bos en pastor-diaken E. Brussee. Met samenzang.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.