Livestream 19 december vanuit de Titus Brandsmakerk in Amstelveen

Op zondag 19 december wordt om 10.30u. de livestream Eucharistieviering uitgezonden vanuit de Titusbrandsmakerk in Amstelveen. Voorgangers zijn pastoor-deken Eugène Jongerden, pastor-diaken Paul Koopman en pastor Dea Broersen. Vincent Dorenbos op het orgel begeleidt cantors van het Titus Brandsmakoor o.l.v. Maria Vlaar.

Alle viering kunt u via YouTube rechtstreeks volgen, maar ook op een later moment, gemiddeld tot twee weken later.

Als u vijf minuten eerder inlogt kunt u kijken naar een speciale Adventsbijdrage voor de kinderen, per week gericht op de betreffende zonden. De Advenstskaarsen worden ontstoken, deze zondag dus de vierde kaars, de laatste.

Voor misboekje klik hier

Voor de collecte klik hier

LET OP: In de Advent is er een extra collectie waarbij uw maandag gevraagd wordt voor de Adventsactie voor de stichting ‘Les Amis de Gabie’ in ht Afrikaanse land Gambia.

48% van de bevolking leeft onder de armoedegrens en 66.000 kinderen hebben geen ouders en geen veilig thuis. Deze stichting zet zich in voor kansarme weeskinderen, zodat zij op kunnen groeien tot evenwichtige volwassenen. Uitgebreide informatie over deze stichting vindt u door hier te klikken. Daar vindt u ook een QR-code waarmee u een filmpje over het project kunt bekijken dat speciaal door de stichting van Parochie Amstelland gemaakt is. Dit filmpje wordt ook na de viering gespeeld.

Wij bevelen deze collecte van harte bij u aan.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.