Livestream gezinsviering 24 december 15.30u. vanuit de St.Urbanuskerk in Ouderkerk aan de Amstel

AttentIe: Vanwege de snel oplopende coronagevallen onder kinderen in de lagere schoolleeftijd en wegens de quarantaine van pastor E. Brussee gaat de gezinsviering op 24 de december niet door. In plaats daarvan is er een livestream van de gezinsviering van vorig jaar via de livestream te zin. Helaas is het niet anders.

Op 24 december om 15.30u. is er in de St. Urbanuskerk in Ouderkerk aan de Amstel een gezinsviering. Voorgangers zijn deken Ambro Bakker s.m.a. en pastor-deken Eugène Brussee. Jeugdkoor Urbanissimo zingt o.l.v. Ria de Bruijn en Leonie Sitvast. Jeffrey de Bruijn en Marcel van de Velde zorgen voor de muzikale begeleiding.

Voor deze vieringen moet u zich opgeven op het secretariaat van onze geloofsgemeenschap. Dit kan op woensdag- en donderdagochtend telefonisch, 4961320, of via de mail, urbanusparochie@xs4all.nl.

De vieringen zijn via YouTube rechtstreeks, maar ook op een later tijdstip te bekijken via de computer, tablet of smartphone. Ook is deze viering te zien op de lokale televisie van RTVA! in Amstelveen op Ziggo 42, KPN 1380 en T-mobile 806

Voor het misboekje klik hier

Voor de collecte klik hier

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.