Livestream 6 februari vanuit de Goede Herder

Op zondag 6 februari komt de livestream om 10.30u. vanuit de Goede Herder. Voorgangers zijn pastoor-deken Eugène Jongerden en pastor Dea Broersen. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door cantors van het Goede Herderkoor o.l.v. Ronald Dijkstra. Sigrid Bøgebjerg-Haffmans begeleidt hen op het orgel en Tony Ronus op de viool.

Het thema van deze viering is: Durf te vertrouwen.

U kunt alle vieringen via YouTube rechtstreeks, maar ook op een later moment volgen; gemiddeld nog tot twee weken later. Om de viering van deze zondag vanaf 10.30 uur op de computer, tablet of smartphone te volgen.

Ook op de lokale televisie RTV Amstelveen te volgen:Live vanaf 10.30 uur, in Amstelveen op Ziggo 42, KPN 1380 (1 kanaal onder NPO1) en T-mobile 806.

Voor het misboekje klik hier

Voor de collecten klik hier

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.