13 februari Woord- en Communieviering vanuit de St. Urbanuskerk in Ouderkerk aan de Amstel

Op zondag 13 februari gaat pastor-diaken Eugène Brussee voor in een Woord- en Communieviering. Deze viering begint om 10.00u. Opgave vooraf is niet meer nodig. Voor de zang zorgt het koor Elckerlyc.

Let op! Na de viering is een extra collecte van het project ‘Stap Verder’, een samenwerkingsproject van de Sociëteit Afrikaanse Missiën en de Stichting Pastoraal Diaconaal Centrum Bijlmermeer. Het is een oecumenische caritas.                   ‘Stap Verder’ helpt mensen die in dit stadsdeel zijn beland en hun weg moeten vinden in onze Nederlandse Samenleving. Hoe zit dat met onze bureaucratische regelgeving, je DigiD, maatschappelijke hulporganisaties, juridische bijstand? Beheers je je Nederlands wel in voldoende mate om met al deze zaken goed uit de voeten te komen? ‘Stap Verder’ is al 10 jaar een drempelloos aanspreekpunt en brengt de nieuwkomers een stap verder.                                                                          Met deze collecte ondersteunt Caritas Amstelland deze nieuwe Amsterdammers. Voor meer informatie kijk op: :https://www.stapverder.info. 

Caritas Amstelland beveelt deze collecte van harte bij u aan. Mocht u de fysieke collecte gemist hebben, dan kunt u uw gift ook overmaken op de Caritas rekening NL51 RAbO 0351 8011 62 t.n.v. RK Par. Inst. Caritas o.v.v. ‘Stap Verder’

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.