20 februari livestream vanuit de St. Augustinuskerk

Op zondag 20 februari komt de livestream vanaf 10.30u. vanuit de St. Augustinuskerk. Pastoor-deken Ambro Bakker s.m.a. en pastor Dea Broersen gaan in deze viering voor. Het thema is: ‘De pik op iemand hebben’. Cantors van het Latijns parochiekoor Cantemus Dominum verzorgen de zang. Chris Bossano begeleidt hen op het orgel.

U kunt alle vieringen via YouTube rechtstreeks, maar ook op een later moment volgen; gemiddeld nog tot twee weken later. Om de viering van deze zondag vanaf 10.30 uur op de computer, tablet of smartphone te volgen.

Ook op de lokale televisie RTV Amstelveen te volgen:Live vanaf 10.30 uur, in Amstelveen op Ziggo 42, KPN 1380 (1 kanaal onder NPO1) en T-mobile 806.

Voor het misboekje klik hier

Voor de collecte klik hier

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.