Livestream 6 maart vanuit Bovenzaal Westend in Bovenkerk

De livestream van zondag 6 maart komt vanuit de Bovenzaal van het wijkcentrum Westend. Voorgangers zijn pastoor-deken Eugène Jongerden en pastor Dea Broersen. Het thema van de viering is ‘Stevig in je schoenen staan’. Het koor Voces Volantes o.l.v. Chris Bossano op de piano verzorgt de vocale en muzikale begeleiding. De viering begint om 10.30u.

U kunt alle vieringen via YouTube rechtstreeks, maar ook op een later tijdstip volgen; gemiddeld nog twee weken later.

Voor het misboekje klik hier

Voor de collecte klik hier

Let op, dit weekend start de VASTENACTIE 2022: HELP MARTIN OP LESBOS
De MOWA-Vastenactie wordt dit jaar gehouden ter ondersteuning van Pastor Martin Schneeberger – een van de regelmatige voorgangers van De Goede Herderkerk – bij zijn werk in het vluchtelingenkamp op Lesbos. Achter in dit collecteboekje vindt u uitgebreide informatie over het werk van pastor Schneeberger. Ook vindt u daar de benodigde bankgegevens en een link naar de webpagina waarop filmpjes getoond worden over het werk van de pastor.
Van harte aanbevolen en dank voor uw bijdrage.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.