Livestream 13 maart vanuit De Goede Herderkerk

De livestream op zondag 13 maart komt vanuit de kerk de Goede Herder. Pastor Martin Schneeberger is over uit Lesbos en zal samen met pastoor-deken Ambro Bakker s.m.a. voorgaan. De viering op deze tweede zondag van de Vasten staat mede in het teken van de actie ‘Steun Martin op Lesbos’. Zoals altijd begint deze viering om 10.30u. De zang wordt verzorgd door cantors van het Goede Herderkoor o.l.v. Ronald Dijkstra. Sigrid Bøgebjerg-Haffmans zorgt voor de muzikale begeleiding.

U kunt alle vieringen via YouTube rechtstreeks, maar ook op een later moment volgen; gemiddeld nog tot twee weken later. Om de viering van deze zondag vanaf 10.30 uur op de computer, tablet of smartphone te volgen.

Ook op de lokale televisie RTV Amstelveen te volgen:Live vanaf 10.30 uur, in Amstelveen op Ziggo 42, KPN 1380 (1 kanaal onder NPO1) en T-mobile 806.

Voor het misboekje klik hier

Voor de collecte klik hier

Zoals vorige week gemeld, wordt de MOWA-Vastenactie 2022 dit jaar gehouden ter ondersteuning van Pastor Martin Schneeberger – een van de regelmatige voorgangers van De Goede Herderkerk – bij zijn werk in het vluchtelingenkamp op Lesbos.
Achter in het collecteboekje vindt u uitgebreide informatie over het werk van pastor Schneeberger. Ook vindt u daar de benodigde bankgegevens en een link naar de webpagina waarop filmpjes getoond worden over het werk van de pastor.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.