15 mei heiligverklaring Titus Brandsma

Op zondag 15 mei wordt Titus Brandsma heilig verklaart. Het is gelukt om vanuit ons bisdom een reis in het kader van deze heiligverklaring naar Rome te organiseren. Het was erg ingewikkeld vanwege een overvol Rome en erg weinig vliegtuigstoelen.

Het arrangement is wel wat duurder dan b.v. vanuit Den Bosch, maar kent wel een aantal extra’s zoals o.a. een extra hotelovernachting, een lunch en een diner inbegrepen en een city tor Rome by Night. Maar vooral: vliegen vanaf en naar Amsterdam. We vliegen op vrijdag 13 mei heen, vroeg in de ochtend en op dinsdag weer terug.

Meer informatie vindt u op de website van het bisdom: http://www.bisdomhaarlem-amsterdam.nl.

Er zijn vijftig plekken beschikbaar, dus wie interesse heeft doet er goed aan om niet te lang te wachten met de aanmelding.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.