20 maart 10.30u. livestream vanuit de Titus Brandsma

Op de derde zondag van de vasten, 20 maart, komt de livestream om 10.30u. vanuit de Titus Brandsma. Voorgangers zijn pastoor-deken Ergène Jongerden, pastor-diaken Paul Koopman en pastor Dea Broersen. Het thema van deze viering is: Hoe ziet uw godsbeeld er uit? De zang wordt verzorgd door cantors van het Titus Brandsmakoor o.l.v. Maria Vlaar. Vincent Dorenbos bespeelt het orgel.

U kunt alle vieringen via YouTube rechtstreeks, maar ook op een later moment volgen; gemiddeld nog tot twee weken later. Om de viering van deze zondag vanaf 10.30 uur op de computer, tablet of smartphone te volgen.

voor het misboekje klik hier

voor de collecte klik hier

Zoals vorige week gemeld, wordt de MOWA-Vastenactie 2022 dit jaar gehouden ter ondersteuning van Pastor Martin Schneeberger – een van de regelmatige voorgangers van De Goede Herderkerk – bij zijn werk in het vluchtelingenkamp op Lesbos.
Achter in het collecteboekje vindt u uitgebreide informatie over het werk van pastor Schneeberger. Ook vindt u daar de benodigde bankgegevens en een link naar de webpagina waarop filmpjes getoond worden over het werk van de pastor.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.