Livestream 27 maart vanuit de Augustinuskerk

De livestream op zondag 27 maart, de vierde zondag van de Vasten, Halfvasten of zondag Laetare, komt vanuit de Augustinuskerk. Laetare is ontleend aan het eerste woord van de Gregoriaanse introïtus van de mis van deze dag: Laetare Jerusalem, een bemoediging van de profeet Jesaja. Het wordt betekent Verheug U, want over drie weken vieren we Pasen. Laten we vurig hopen dat het Licht van Pasen de wereld anders aantreft dan de chaos en de ellende van de laatste weken.

Voorgangers zijn pastoor-deken Ambro Bakker s.m.a. en pastor Dea Broersen. De zang wordt verzorgd door het Latijns Parochiekoor Cantemus Dominum o.l.v. Frank de Ruyter. Chris Bassano begeleidt dit op het orgel. Het thema van de viering luidt: ‘barmhartigheid boven recht’.

U kunt alle vieringen via YouTube rechtstreeks, maar ook op een later moment volgen; gemiddeld nog tot twee weken later. Ook is deze viering te volgen op de lokale televisie RTV te volgen: Live vanaf 10.30u. op Ziggo 42, KPN 1380 (1 kanaal onder NPO1) en T-mobile 806.

Voor het misboekje klik hier

Voor de collecte klik hier

Let op! In deze Vastentijd wordt wekelijks gecollecteerd voor de Vastenactie 2022. Het project is Lesbos. Uitgebreide informatie hierover vindt u in het collecteboekje.

Dit weekend is er ook een inzamelingsactie voor Oekraïne. Dit wordt georganiseerd door Caritas Amstelland en de diaconie van de PKN. Per locatie zijn tijdstip en plaats op te vragen bij het secretariaat cq de locatiecoördinator waar de goederen kunnen worden afgegeven. Het gaat om zaken als luiers, babyvoeding, zeep en tandpasta. Op de website van RK Amstelland, www.rkamstelland.nl staat een lijstje met producten waar extra behoefte aan is. Via een centraal punt worden de goederen naar het oorlogsgebied vervoerd.

Heel hartelijk dan van ieders medewerking.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.