3 april 10.30u. livestream vanuit Westend in Bovenkerk

Op zondag 3 april, de vijfde zondag van de Vasten, gaan pastoor-deken Ambro Bakker s.m.a. en pastor Dea Broersen voor in de Eucharistieviering. Deze viering wordt via de Livestream uitgezonden en vindt plaats in de bovenzaal van wijkcentrum Westend in Bovenkerk. Chris Bossano begeleidt catarres van Voces Volantes op de piano.

U kunt alle vieringen via YouTube rechtstreeks, maar ook op een later moment volgen; gemiddeld nog tot twee weken later. Om de viering van deze zondag vanaf 10.30 uur op de computer, tablet of smartphone te volgen.

Voor het misboekje klik hier

Voor de collecte klik hier

Let op! In de Vastentijd wordt ook deze zondag weer gecollecteerd voor de Vastenactie 2022. Het geld gaat naar Pastor Martin Schneeberger, een van de regelmatige voorgangers in de Goede Herderkerk, voor hulp bij zijn werk in het vluchtelingenkamp op Lesbos. Meer informatie vindt u achter in het collecteboekje. Wij bevelen deze collecte van harte bij u aan en danken u voor uw gaven.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.