Livestream 10 april 10.30u. vanuit de St.Urbanus te Ouderkerk a/d Amstel

Palmzondag 10 april wordt in parochie RK Amstelland gestreamd vanuit de St. Urbanuskerk in Ouderkerk aan de Amstel. Een feestelijke viering waar de kinderen bij de intocht hun palmpasenstokken meedragen en waarin ook de palmtakken voor thuis worden gezegend. Voorgangers zijn pastoor-deken E. Jongerden, pastor D. Broersen en pastor E. Brussee. Jeugdkoor Urbanissimo o.l.v. Leoni Sitvast verzorgt de zang en de muzikale begeleiding is in handen van Jeffrey de Bruijn en Jens van Velzen.

Eerste communicaties vanuit Bovenkerk en Ouderkerk zijn aanwezig en ook enige kinderen uit de Oekraïne met hun ouders.

U kunt alle vieringen via YouTube rechtstreeks, maar ook op een later moment volgen; gemiddeld nog tot twee weken later.

Voor het misboekje klik hier

Voor de collecte klik hier

Let op! In de Vastentijd wordt ook deze zondag weer gecollecteerd voor de Vastenactie 2022. Het geld gaat naar Pastor Martin Schneeberger, een van de regelmatige voorgangers in de Goede Herderkerk, voor hulp bij zijn werk in het vluchtelingenkamp op Lesbos. Meer informatie vindt u achter in het collecteboekje. Wij bevelen deze collecte van harte bij u aan en danken u voor uw gaven.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.