Livestream Paaswake 21 uur vanuit de Agustinuskerk

De livestream van de Paaswake op zaterdagdag 16 april komt vanaf 21 uur vanuit de Augustinuskerk. Voorgangers zijn Pastoor-deken Ambro Bakker s.m.a. en pastor Dea Broersen. Deze feestelijke viering heeft als thema: ‘Hij is waarlijk opgestaan!’.

De zangroep Tolle Lege o.l.v. Marlies van ’t Hoff-Hattink verzorgd de muzikale omlijsting, met Nicolette Klerks op de piano en Ingrid Verhoeven op de dwarsfluit.

U kunt alle viering via YouTube rechtstreeks, maar ook op een later moment volgen; gemiddeld nog tot twee weken later. Ook op de lokale televisie RTV Amstelveen is deze viering rechtstreeks te volgen. Live vanaf 21.00u, op Ziggo 42, KPN 1380 (1 kanaal onder NP)1) en T-mobile 806

Na Pasen zullen de gestreamde vieringen worden afgebouwd naar eerst twee keer per maand en richting zomer één keer per maand. Nu alle beperkingen zijn opgeheven hopen we dat iedereen toch ook weer fysiek naar de kerk komt. Eventueel kunt u worden opgehaald. Laat dit weten aan het secretariaat van onze Urbanuskerk als u daar gebruik van wilt maken.

In elk geval zal de volgende online Eucharistieviering zijn op zondag 1 mei.

Van harte wensen wij U alvast een Zalig Pasen! Dat het Licht van de opgestane Heer de wereld en onszelf mag verwarmen en bemoedigen.

Voor het misboekje klik hier

Voor de collecte klik hier

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.