Livestream 1 mei 10.30u. vanuit de St.Urbanus te Ouderkerk a/d Amstel

Op zondag 1 mei, de derde zondag van Pasen, komt de livestream Eucharistieviering vanuit de St. Urbanuskerk te Ouderkerk aan de Amstel. De Paastijd is de Alleluia-tijd. Aan vrijwel elke tekst wordt de uitroep Alleluia toegevoegd. Immers de Paastijd is de periode van vreugde, optimisme, want de Heer heeft de dood overwonnen.

Voorgangers zijn pastoor-deken Eugène Jongerden en pastor Dea Broersen. De zang wordt verzorgd door de zanggroep De Duif o.l.v. Franz Straatman. Johan Vos bespeelt het orgel.

U kunt alle vieringen via YouTube rechtstreeks volgen, maar ook op een later moment. Dit kan gemiddeld nog twee weken later.

Voor het misboekje klik hier

Voor de collecte klik hier

Let op! Vanaf Pasen is besloten de livestream Eucharistievieringen nog maar twee keer per maand uit te zenden. Nu alle beperkingen zijn opgeheven hopen we dat iedereen die dat kantjoch weer fysiek naar de kerk komt. Mocht dat voor U lastig zijn, dan is het ook mogelijk dat U opgehaald en thuisgebracht wordt. Neem hiervoor contact op met het secretariaat van onze geloofsgemeenschap, tel. 020 4961320.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.