YouTube en RTVA Pinksterviering op 5 juni om 10:30 uur vanuit de Goede Herderkerk

En alweer een bijzondere viering, de volgende die vanuit parochie Amstelland gestreamd wordt op zondag 5 juni! Het is dan natuurlijk het Hoogfeest van Pinksteren; en wat hebben we uitgekeken naar de komst van de Heilige Geest…. het waren toch niet de makkelijkste maanden de afgelopen tijd. Gelukkig wel met enige lichtpuntjes, maar de wereld bevindt zich toch nog altijd in de nodige chaos. Dat het Pinksterfeest daar maar een heel bijzonder Lichtpunt mag zijn…

Tijdens de online gestreamde Pinksterviering op 5 juni, die vanuit de Goede Herder komt, wordt tevens afscheid genomen van pastor Ph. Kint, jarenlang verbonden aan de Goede Herderlocatie. Hij gaat dan ook samen met pastoor A.Koot en pastor D.Broersen voor. Het gemengd koor van de Goede Herder met Sigrid Bøgebjerg- Haffmans op het orgel verzorgt de vocale en muzikale begeleiding.

U kunt alle vieringen via YouTube rechtstreeks, maar ook op een later moment volgen; gemiddeld nog tot twee weken later. Om de viering van deze zondag vanaf 10.30 uur op de computer, tablet of smartphone te volgen.

Ook live te zien op de lokale televisie van RTVA! 
In Amstelveen op Ziggo 42, KPN 1380 (1 kanaal onder NPO1) en T-mobile 806.

De viering is voor iedereen met een PC of tablet te volgen via onderstaande link.

Misboekje

Klik hier voor het misboekje


Collecte voor de gemeenschap

Zoals u zult begrijpen lopen de meeste kosten in onze locaties gewoon door, terwijl een belangrijk deel van onze inkomsten, namelijk de wekelijkse collecte, goeddeels stilgevallen is. Daarom vragen we aandacht voor uw vrijwillige bijdrage aan één van onze locaties ten behoeve van de collecte. Uiteraard kunt u de hoogte van het bedrag zelf bepalen, maar als suggestie geven we u mee dat 5 euro of meer zeer welkom zou zijn.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.