3 Juli 10.30u. livestream vanuit Bovenkerk

Op zondag 3 juli komt de viering vanaf 10.30u. uit het verbouwde en net heropende Noorddamcentrum in Bovenkerk. Voorgangers zijn pastoor-deken Eugène Jongerden en pastor Dea Broersen. De zang wordt verzorgd door het Aurora koor o.l.v. Lous Zandvliet. Ze worden begeleid door Oksana Polman op de piano. Na alle hoogfeesten en speciale zondagen is het deze 14e zondag door het jaar weer een ‘gewone zondag’. Maar wel met een actueel thema: ‘Vrede is niet vanzelfsprekend’.

U kunt alle vieringen via YouTube rechtstreeks, maar ook op een later moment volgen; gemiddeld nog tot twee weken later. Om de viering van deze zondag vanaf 10.30 uur op de computer, tablet of smartphone te volgen.

Voor het misboekje klik hier

Voor de collecte klik hier

Dit is meteen ook weer voorlopig de laatste, want we houden in de maand augustus qua streaming een zomerstop. Er is  besloten om daarna (voorlopig) opnieuw één keer per maand een viering direct en live online te zetten, en wel op de eerste zondag van de maand. Dat betekent dat de eerstvolgende uitzending na aankomende zondag zal zijn op 4 september.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.