Livestream Eucharistieviering op zondag 28 augustus vanuit Bovenkerk

Let op! De eerste keer dat de maandelijkse Eucharistieviering wordt uitgezonden is dit niet i.t.t. gebruikelijk op de eerste zondag van de maand, maar op 28 augustus. Hiervoor is gekozen omdat Pastor Jan Adolfs dan veertig jaar werkzaam is in Amstelland. Om de extra feestelijke viering in dit kader voor iedereen toegankelijk te maken is ervoor gekozen om op deze datum de streaming te doen.

De Eucharistieviering is getiteld ‘Tot uw dienst’. Hij zal vanaf 10.30u. uitgezonden worden vanuit het Noorddamcentrum in Bovenkerk. Uiteraard gaat Pastor Adolfs hier zelf in voor, samen met Pastor Dea Broersen. Vincent Kuin begeleidt op de piano het St. Caeciliakoor o.l.v. Paul Krijnen.

U kunt alle vieringen via YouTube rechtstreeks, maar ook op een later moment volgen; gemiddeld nog tot twee weken later. Dit kan op de computer, tablet of smartphone.

Voor het misboekje klik hier

Voor de collecte klik hier

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.