24 september fietstocht langs alle kerken van onze parochie

Op zaterdag 24 september wordt er een fietstocht gehouden langs alle kerken van ons parochieverband. We beginnen om 10.15u. in de Goede Herder. Daarna fietsen we naar de Augustinuskerk. Hier worden we om 11.00u. verwacht. Vandaar fietsen we naar Titus Brandsmakerk. Het programma daar begint om 12.30u. De Sint Urbanuskerk in Ouderkerk is de volgende stop. De start van het programma in de St. Urbanuskerk te Ouderkerk aan de Amstel is om 14.00u. Vandaar fietsen we naar de laatste locatie, de St. Urbanuskerk te Bovenkerk. Hier worden we om 15.45u. verwacht.

Op alle locaties wordt u op het aangegeven tijdstip ontvangen door een coördinator. Ook is er op alle locaties een activiteit; denk daarbij aan koffie, thee, een aangeklede borrel, muziek, zang en/of een rondleiding.

Mensen voor wie het fietsen bezwaarlijk is kunnen ook met de auto de tocht maken.

Opgave van tevoren is verplicht. Dit kan met een mail naar olievlek@amstelland.nl
of telefonisch 06-53 64 56 11. Hier kunt u ook terecht voor eventuele vragen. Eventueel kunt u zich ook mondeling aanmelden in onze locatie bij Paul Liesker.
De uiterste inschrijfdatum is zondag 18 september.

Uiteraard worden op deze dag kosten gemaakt. Daarom staat er in Bovenkerk een mand voor een vrijwillige bijdrage.

Wij hopen op een grote opkomst. Het is een leuke gelegenheid om de mensen van de verschillende locaties te ontmoeten. We moeten vanaf Pasen volgend jaar elkaar ontmoeten in de St. Urbanuskerk in Bovenkerk. Hier worden op de hoogtijdagen dan alleen nog maar vieringen gehouden. Het is dan wel fijn als we ons daar thuis voelen en al meer mensen kennen.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.