Jazz aan de Amstel, zondag 25 september 15.00u. in de St.Urbanuskerk te Ouderkerk a/d Amstel

Stichting Promotie Ouder-Amstel en Ouderkerk Concert nodigt u graag uit voor Jazz aan de Amstel in de Urbanuskerk te Ouderkerk aan de Amstel. Big Band The Swingmasters zullen u op zondag 25 september vanaf 15:00 een uur lang vermaken met hun heerlijke muziek. Niet voor niets zit de term ‘swing’ in de naam van deze bigband. Door de keuzes van de nummers die vol overgave en enthousiasme gespeeld worden door de bandleden, ieder met passie voor hun eigen instrument én het samenspel, lukt het niemand om stil te blijven zitten. En waarom zou je ook!? Voetjes van de vloer kan en mag altijd. Na het concert (rond 16:00) kunt u genieten van een hapje en een drankje.

Kaartverkoop kan online (via de QR code), bij Bakker Out  of op de dag zelf  aan de deur worden gekocht voor €15,-.

Voor meer informatie: https://www.facebook.com/events/901439291252453

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.