1e paal Ontmoetingsruimte bij de St. Urbanuskerk in Bovenkerk

Amstelveen, 10 oktober 2022

Betreft: 1e paal voor Ontmoetingsruimte bij de Urbanuskerk in Bovenkerk 

Beste betrokkene bij de Urbanus in Bovenkerk,

Na een lange voorbereidingstijd gaan we de Sint Urbanuskerk in Bovenkerk uitbreiden met een Ontmoetingsruimte. Daarmee komt een lang gekoesterde wens van de gemeenschap in vervulling en dat willen we op bescheiden wijze vieren. 

Op donderdagmiddag 20 oktober wordt de eerste paal voor de ontmoetingsruimte geslagen door de vormelingen van de parochie. Daarmee symboliseren wij dat deze ontmoetingsruimte bouwen voor de huidige en toekomstige generaties. Daar omheen beleggen wij een kleine bijeenkomst in de buitenlucht. Daarvoor wordt u hierbij gaarne uitgenodigd. 

Programma:

15.00 uur         Ontvangst met een kopje koffie of iets fris. 

15.30 uur         Verwelkoming door pastoor-deken  Eugene Jongerden

15.35 uur         Slaan eerste paal door vormelingen van de parochie 

16.00               Korte toelichting op voortgang herbouw ( Ad Verkleij, vice voorzitter  parochiebestuur) en de fund-raising (Clem Venne, voorzitter Stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus).

16.15               Informeel samenzijn in de tuin van de pastorie

17.00 uur         Einde bijeenkomst

Graag horen wij  of u of wie van uw organisatie bij de bijeenkomst aanwezig zullen zijn. Opgave vooraf bij het secretariaat  is  gewenst zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen: e-mail: secretariaat@urbanusbovenkerk.nl; telefonisch 020-641 32 33 (op weekdagen tussen 10.00 en 12.00 uur).

Bestuur RK Parochie Amstelland           

Bestuur Stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.