Bedankje aan alle gevers van de Club 140

Januari 2023

Heel veel dank aan allen die financieel hebben bijgedragen aan de club van 140. Hiermee steunen we onze jonge parochianen om een band te houden met de Urbanuskerk en met het katholieke geloof. Er is contact met kinderen, tieners en jongeren. 

Met de kinderen van jeugdkoor Urbanissimo (uit Ouderkerk en Bovenkerk) hebben we lekker gezongen afgelopen jaar en zijn we rond de zomer een middag naar Polderzicht gegaan met elkaar. Ze hebben afgelopen jaar voornamelijk in Ouderkerk gezongen. 

Afgelopen jaar hebben we ook een aantal ontmoetingen gehad met de vormelingen van 2021. Naast een bezinningsavond zijn we samen met de groep naar de Chrisma Mis gegaan in de kathedraal en hebben we een barbecue avond gehad in de zomer. 

Ook de jongerengroep is een aantal keren bij elkaar geweest. Een gespreksavond over de toekomst van de kerk, eens stilte wandeling en een discussie avond over geloven in deze tijd. 

Ik geef ook nog steeds les op het Kofschip, een paar keer per jaar aan alle klassen. Rond de Kerst is de hele school langs geweest voor een kerstviering in onze kerk en hebben we de kinderen een kerstattentie kunnen meegeven: een kaarsje en iets lekkers. 

Bij alle activiteiten worden kosten gemaakt, soms als bedankje, een andere keer om even samen iets te kunnen eten of voor een aardigheid. Deze kosten kunnen we betalen uit de  inkomsten van de Club van 140. Heel fijn dat dat mogelijk is. 

Een hartelijke groet

Pastor Eugène Brussee 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.