Zaterdag 16 december 18.00u. Engelse Chrismas Carols in de St. Urbanuskerk te Ouderkerk a/d Amstel

De Martinus Cantorij zingt ´A Festival of Nine Lessons and Carols’, zoals koren in Engelse kathedralen dat in de kerstperiode ook doen. Meerstemmige kerstliederen van klassiek tot modern wisselen korte lezingen af. U kunt meezingen met bekende kerstliederen zoals ‘Hark the herald angels sing’ en ‘O come, all ye faithful’. 

Dirigent: Bas Halsema. Organist Bas Groenewoud. 

Voorganger: Pastor Eugène Brussee.

Na afloop van de Evensong kunt u elkaar en de koorleden ontmoeten onder het genot van een drankje en een hapje. Toegang is vrij, uw gift wordt op prijs gesteld.  

De Martinus Cantorij komt uit Zwaag. Ze zingt op uitnodiging Choral Evensongs, onder meer in de Zuiderkerk in Enkhuizen en in diverse andere kerken in Nederland. Als ‘visiting choir’ trad zij op in tal van Britse kathedralen en abdijkerken (o.a. Durham, York en Westminster Abbey). Een aanrader dus; we zien uit naar een feestelijke viering!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.