Frank Bridge Piano kwartet

27 juni om 15.00 uur Frank Bridge Piano kwartet in St. Urbanuskerk.
Nu de corona-maatregelen versoepeld worden, gaat de stichting Vrienden Vollebregt Orgel Ouderkerk weer concerten organiseren. Het eerste in de nieuwe reeks voor 2021 wordt gehouden op 27 juni om 15.00 uur in de St. Urbanuskerk (Achterdijk 1, Ouderkerk aan de Amstel

Het Frank Bridge Piano Kwartet brengt drie delen van het Pianokwartet op. 23 nr. 1 in D-groot van Antonin Dvořák en vier delen van het Pianokwartet op. 60 nr. 3 in c-klein van Johannes Brahms. Het kwartet bestaat naast piano uit viool, altviool en cello.
Inschrijving
Voor het concert geldt het toelatingsbeleid dat op 26 juni van toepassing is. Wanneer het aantal inschrijvingen meer is dan toegestaan, wordt uw naam op een wachtlijst geplaatst. U kunt zich aanmelden op stgvollebregt@gmail.com tot 23 juni. Mocht u na inschrijving toch verhinderd zijn, laat dat via dit emailadres aan ons weten. U ontvangst persoonlijk bericht over uw reservering.
Het concert is vrij toegankelijk. Na afloop is er een deurcollectie om de kosten te dekken.