Eucharistieviering

St. Urbanuskerk Ouderkerk aan de Amstel Rondehoep Oost 31, Ouderkerk aan de Amstel

Op zondag 8 augustus gaat Pastor G. van Tillo om 10.00u. voor in de eucharistieviering.. De zang wordt verzorgd door enkele leden van het koor Elckerlyc.

Woord- & Communieviering

Zondag 15 augustus, feest van Maria ten hemel opneming, gaat Pastor E. Brussee voor in een woord- & communieviering die muzikaal wordt omlijst door het Caeciliakoor.

Eucharistieviering en aanbidding

Donderdag 19 augustus om 19.30u. gaan Deken A. Bakker en Pastor E. Brussee voor in een eucharistieviering. Aansluitend kan het H. Sacrament worden aanbeden.

Eucharistieviering

De eucharistieviering op zondag 22 augustus om 10.00u. wordt voorgegaan door Pastor G. van Tillo. Enkele leden van het koor Elckerlyc zorgen voor de zang.

Eucharistieviering/livestream

De eucharistieviering op zondag 29 augustus wordt om 10.30u. via de livesteam vanuit de St. Urbanuskerk in Ouderkerk aan de Amstel uitgezonden. Voorgangers zijn: Pastor G. van Tillo, Pastor E. Brussee en pastor D. Broersen. Enkele leden van het Caeciliakoor zorgen voor de muzikale ondersteuning.

Eucharistieviering

Op zondag 5 september verzorgt Pastor G. van Tillo om 10.00u. de eucharistieviering die muzikaal wordt ondersteund door enkele leden van het koor De Duif.

Eucharistieviering

Zondag 12 september gaan Pastor G. van Tillo en Pastor E.  Brusse voor in de eucharistieviering. Deze begint om 10.00u. en de zang wordt verzorgd door enkele leden van het koor Elckerlyc.

Eucharistieviering en aanbidding

Donderdag 16 september om 19.30u. is er een eucharistieviering waarin Deken E. Jongerden en Pastor E. Brussee voorgaan. Na afloop is er mogelijkheid tot stille aanbidding van het H. Sacrament.

Woord- en Gebed viering

Zondag 19 september is er geen viering in de St. Urbanuskerk, maar wel een eucumenische viering in de Amstelkerk. Hierin gaan Pastor E. Brussee en Dominee B. Bos voor. Het is een viering van woord en gebed.

Woord & Communieviering

Zondag 26 september gaat Pastor P. Koopman om 10.00u. voor in een woord- & communieviering. De zang wordt verzorgd door enkele leden van het Caeciliakoor.

Eucharistieviering/livestraem

De eucharistieviering die via de livestraem wordt uitgezonden komt op zondag 3 oktober uit de St. Urbanus kerk in Ouderkerk aan de Amstel. Deze viering begint om 10.30u. De voorgangers zijn Pastor G. van Tillo, Pastor E. Brussee en Pastor D. Broersen. Het koor Elckerlyc zorgt met enkele leden voor

Eucharistieviering

Pastor G. van Tillo gaat zondag 10 oktober om 10.00u. voor in een eucharistieviering waarbij leden van het Caeciliakoor voor de zang zorgen.

Geloofsgemeenschap St. Urbanuskerk Ouderkerk aan de Amstel 2021 ©