Musical Ruth zaterdag 25 september

25 september van 13:00 - 17:30

Kisi musical

Al langere tijd is er een grote groep Kisi-leden aan het oefenen voor een groot project, namelijk de musical Ruth, het verhaal van de jonge Ruth uit Moab,  die trouw blijft aan haar schoonmoeder Naomi. Ook wanneer alles verloren lijkt. Ze geeft niet op. Dit Bijbelverhaal is nog altijd actueel en zal tot de verbeelding spreken. Het belooft een ervaring vol hoop die je niet snel zult vergeten. Er liggen flyers op de lectuurtafel, en aan u word gevraagd zo veel mogelijk bekendheid te geven aan deze musical. Vooral bent u van harte uitgenodigd om te komen kijken op zaterdag 25 september naar de zaal van de Levend Evangelische gemeenschap in Aalsmeerderbrug. Hoort, en zegt het voort! Een mooie ervaring voor jong en oud.

Voor meer informatie, zie de kisi.nl  (ook voor de ticket verkoop)

Datum:
Tijd: