Kinderkoren ’t Kwetternest en de Boventoontjes

Kinderkoor ‘t Kwetternest bestaat uit basisschoolleerlingen in Ouderkerk, vaak ook aangevuld met kinderen die de Eerste Communie hebben gedaan. Omdat dit koor te klein werd en de dirigent er mee stopte, is dit koor samengegaan met kinderkoor De Boventoontjes uit de St. Urbanuskerk in Bovenkerk.

Met groot enthousiasme oefenen de kinderen de liedjes voor de vieringen.
Zij doen dit onder de bezielende leiding van dirigente Ria de Bruin. De kinderkoren zingen de ene maand in Ouderkerk en de andere maand in Bovenkerk. Ze zingen 1 keer per maand in de kerk, met Kerstmis in de gezinsviering, de Kinderkruisweg op Goede Vrijdag, de kinderpaaswake en tijdens de 1e Communieviering.

De kinderkoren bestaan samen uit ongeveer 25 kinderen. Maar er kunnen natuurlijk best nog wat kinderen bij, met name ook uit Ouderkerk.
Dus: Alle kinderen van groep 4 t/m groep 8: je bent van harte welkom om mee te komen doen.

Voor meer informatie of om je op te geven:
Mevr. B. Harte (020-4964941) of pastor E. Brussee (020-4961320).