Jeugdkoor Urbanissimo is een samenvoeging van twee kinderkoren en aangevuld met een aantal tieners. Het voormalige kinderkoor ‘t Kwetternest bestond uit basisschoolleerlingen in Ouderkerk, vaak ook aangevuld met kinderen die de Eerste Communie hadden gedaan. Omdat dit koor te klein werd en de dirigent er mee stopte, is dit koor samengegaan met kinderkoor De Boventoontjes uit de St. Urbanuskerk in Bovenkerk.

Met groot enthousiasme oefenen de kinderen en tieners de liedjes voor de vieringen.
Zij doen dit onder de bezielende leiding van dirigente Ria de Bruijn. Het jeugdkoor zingt de ene maand in Ouderkerk en de andere maand in Bovenkerk en daarnaast met Kerstmis (in de gezinsviering), tijdens de Kinderkruisweg op Goede Vrijdag, de kinderpaaswake en tijdens de 1e Communievieringen in Ouderkerk en Bovenkerk.

De kinderkoren bestaan samen uit ongeveer 25 kinderen en tieners in de leeftijd van 7 tot en met 16 jaar. Maar er kunnen natuurlijk best nog wat kinderen en tieners bij, met name ook uit Ouderkerk.
Dus: je bent van harte welkom om mee te komen doen.

Voor meer informatie of om je op te geven:
Mevr. B. Harte (020-4964941) of pastor E. Brussee (020-4961320).

Dirigente Ria de Bruijn: 06-49954956