Elckerlyc werd opgericht in juni 1970, onder de naam “Jongerengroep Elckerlyc”. Het koor is nog steeds springlevend. Het enthousiasme beperkte zich niet alleen tot jongeren. Daarom werd besloten om geen leeftijdsgrens meer aan te houden. Inmiddels telt Elckerlyc zo’n 35 leden in de leeftijden variërend van 25 tot 68 jaar.

Koor Elckerlyc wordt muzikaal ondersteund door pianist Edwin Saan en dirigent Laurens de Boer. Koor Elckerlyc repeteert in de maanden september tot en met juni iedere dinsdagavond in het Elckerlyc-gebouw aan de Schoolweg van 19:45 uur tot ongeveer 22:00 uur. Daarna is er natuurlijk gelegenheid om met elkaar na te praten onder het genot van een drankje.

Kom eens vrijblijvend kijken en meezingen en de sfeer proeven. Weet je welkom. Koor Elckerlyc heeft ook een eigen website waar je terecht kunt voor meer informatie.

Interesse….?Website koor Elckerlyc

Ook Elckerlyc kan stemmen erbij gebruiken, leden dus, of je nu sopraan, alt, tenor of bas bent. En weet je niet over welke stem je beschikt dan kan dit zeer deskundig beoordeeld worden door dirigent/pianist Laurens de Boer.